ترفند تکاملی عجیب: برخی گیاهان برای گرده‌افشانی بوی تعفن تولید می‌کنند

تجزیه و تحلیل تحقیقات ژاپنی ، بیوشیمیست ، ژئوشمی و ژئوشیک و ژنتیک تکامل نشان می دهد که سه گروه از گیاهان به چنین تغییراتی دست یافته اند. این فرآیند با یک SBP1 مشخص آغاز می شود. نوع تکرار سه نوع و سپس رنگ مرطوب است. تکرار ژنتیک و عکس منظم در بسیاری از مزایای ، از جمله افراد.

در مورد رشته های بی سیم (کمانچه) و درختچه شرقی اوریا (ایوریا ژاپنیکا) تنها سه تغییر در نوع ژن recreenshone برای بو کردن کافی بود. مریخ مریخ رایلی (Sysplocarpus renofolius) و تغییر مضاعف ، این کار را انجام داد. این تفاوت روشهای مختلفی برای تغییر نشان می دهد.

بیشتر بخوانید

نقش SBP1 و ایجاد آنزیمی که متانول را نقض می کند. به طور متفاوتی در مرکز شهر که دهان افرادی را که در دهان تمیز هستند ملاقات می کند و دهان دهان یا هالیتوز را درست می کند. آنزیم بزرگترین اغلب این مورد را در پراکسید هیدروژن ، سولفید هیدروژن و فرمالدئید تصمیم می گیرد.

گیاهان گیاهان ترکیب جدیدی را با ذغال سنگ عمومی ایجاد می کنند که منبع ادویه های حیوانات پوسیده است.

در نمونه های آنزیم های موجود در نژادها ، مراحل تغییر می کنند و به جای آسیب متان سفت و سخت است و قسمت جدیدی از دیماتیل دیپید را تشکیل می دهد. چیزی که منبع گوشت ناپاک است. Dima DiSfide یکی از تلسکوپ فضایی جیمز وب است که در K2-18B شناخته شده است. یافته ها امکان زندگی زیادی را در جهان به وجود آورده است.

دانشمندان تخمین می زنند که در بخش های مختلف سوما ، امکان تهیه این سیستم داروها در زمان من و سپس مفقود شدن است. حرکات تغییر یافته اگر تکامل نشان دهد که فشار طبیعی برای ایجاد این بوی می تواند پرواز کند و در یک پلیس بهتر عمل کند.

بازگرداندن فیزیکی ما به موجودات جدید بازگردانده شده است. کتابهای دیگر ، بدون از بین بردن رنگ اول ، می توانند پرش کنند و آن را بیرون بکشند. روش قابل مقایسه در یک گیاه خشخاش رخ داده است و توانایی ساخت مورفین از همان تکامل ساخته شده است.

تحقیقات در یک چرخ دستی چاپ شده است.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *